Politica de Rambursare

1.Politica de rambursare
Noi, www.bemyvalentine.ro , dorim să rezolvam toate problemele legate de plăți direct cu clientii nostri.  Contactati-ne și vom încerca să găsim cea mai bună soluție pentru orice problemă ce s-ar putea ivi în ceea ce privește plățile si sau produsele comandate.

1.1 Dacă sunteți nemulțumit de serviciile noastre puteti cere o rambursare completă, dar doar numai în perioada de grație.
1.2 După perioada de grație a expirat se putea cere numai rambursarea parțială a platii conform zilelor rămase pentru a beneficia de rambursare.
  • Dacă nu sunteți mulțumit de achiziția dvs., spuneți-ne! Politica noastră de returnare poate include și rambursarea, dar se aplică anumite restricții. Consultați termenii de mai jos. Politica noastră este independentă de orice drepturi statutare care vă pot reveni conform legii.

  • Costurile de livrare şi procesare, precum şi taxele aplicabile, nu sunt rambursabile.

  • Dacă restituiți sau anulați o ofertă BeMyValentine, conveniți să returnati produsele comandate pentru a primi suma de Bani inapoi.

Daca ati plasat comanda telefonic sau prin intermediul unui mesaj lasat pe Facebook, pentru retur, va rugam sa ne trimiteti un mail prin intermediul paginii "Contacteaza-ne| , mentionand numele si prenumele dumneavoastra, numarul comenzii, codul/codurile produselor returnate, adresa de email, firma de curierat cu care ne-ati returnat produsul, AWB-ul primit din partea firmei de curierat si contul IBAN impreuna cu titularul acestuia, pentru a va rambursa suma aferenta produselor.

Pentru a fi returnat, produsul trebuie sa nu fie folosit si sa fie in aceleasi conditii in care l-ati primit. De asemenea el trebuie sa fie in ambalajul original si sa aiba atasata eticheta originala.

Pentru a rambursa banii, avem nevoie de dovada achizitiei.

Sfat: In cazul comenzilor ce necesita rambursare, va aducem la cunostinta ca vor fi percepute unele taxe bancare.

Trimiteti produsele catre sediul nostru (adresa se regaseste la finalul paginii). Pentru retur puteti folosi orice curier doriti, exceptand Posta Romana. Coletele trimise retur cu ramburs vor fi automat refuzate.

Nu se accepta returul pentru produsele de ingrijire personala, produsele cosmetice, costumele lenjeria intima.


Poate dura pana la 48 de ore (2 zile lucratoare) pentru ca echipa www.bemyvalentine.ro  care gestionează site-ul sa proceseze rambursarea. 
Duminică, luni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
Ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie
Nu sunt suficiente produse disponibile. Au mai rămas doar [max].
Cosul tau
Livrare gratuită pentru toate comenzile de peste [money]
Inca putin, adauga [money] în plus pentru a primi transport gratuit!
Felicitări! Aveți transport gratuit!

Nu există produse în coș.

Continua Cumparaturile

Doresti sa ii spui ceva special?Editați comanda